Ambassadrice Leontien

Leontien Zijlaard-van Moorsel

Beste Fietsers,

Ook in 2015 zal ik mij als ambassadrice van Fitál Vakanties weer met veel enthousiasme inzetten! Zo is Fitál Vakanties in 2015 natuurlijk vertegenwoordigd op Leontien Ladies Ride. Een lustrum want de Leontien Ladies Ride gaat in 2014 haar 10e jaar in. Zelf zal ik als ambassadrice van Fitál regelmatig acte de presence geven bij activiteiten van Fitál.

Een optimale vakantiebeleving is toch wel door actief en dus gezond bezig te zijn. Fietsen is een geweldige manier van ontspannen en Fitál richt zich met name op de actieve 45-plusser. Bij Fitál is namelijk de persoonlijke aandacht het sterkste punt voor iedere klant en sluit het ook goed aan met waar wij in ons bedrijf voor staan: aandacht voor de klant en betrokken zijn met je product.

Waar Fitál ook voor staat, zijn vakanties op maat, zeg nou zelf: is dat niet eigenlijk wat we allemaal steeds meer zoeken? Dat maakt een (dagelijkse) fietstocht in het buitenland tot een echte, zorgeloze ontdekkingsreis.

Wat kijk ik met veel plezier terug op de samenwerking met Fital in het afgelopen jaar! Het enthousiasme waarmee het team van Fitál bezig is, straalt af op het fietsproduct.

Een fietstocht of -vakantie begint vanzelfsprekend met een goede voorbereiding. Kijk daarom eens in de webshop van Fitál die wordt ondersteund door Leontien.nl. Naast fietskaarten, kleine (fiets)artikelen, vindt u hier ook fietskleding. U kunt zelfs kiezen voor kleding in de eigen huisstijl van Fitál of de sportieve kleding.

Lekker Gezond bezig zijn!

Lieve groeten,
Leontien Zijlaard- van Moorsel

Leontien Ladies Ride

De gezelligste fietstocht van Nederland viert een feest!.

In 2014 bestaat Leontien Ladies Ride 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Vier je het met mij mee? Dan fietsen we gezellig samen langs de mooiste plekjes in de regio. Lekker gezond bezig, maar natuurlijk vooral ook veel gezelligheid voor, tijdens en na het fietsen.

Fietsen doen we zo!
Het heeft bij mij meer dan dertig jaar geduurd voordat ik in de gaten kreeg hoe mooi Nederland eigenlijk is. Nu heb ik als wielrenster over de nodige fietspaden en landweggetjes gereden, maar wat onze eigen Hollandse natuur heeft te bieden, is me tijdens mijn wielercarrière altijd ontgaan. Mijn ogen zijn pas geopend toen ik in 2005 begon met Leontien Ladies Ride. Echt, ik wist niet wat ik zag terwijl ik aan het fietsen was en ik vind het geweldig om te zien dat deelneemsters van Leontien Ladies Ride dit ook zo ervaren.
Leontien Ladies Ride betekent voor mij plezier hebben met elkaar op een sportieve manier zonder dat het een wedstrijd is. Met duizenden meiden door de polder of over bosrijke paden en elkaar een hand toesteken als dat nodig is. Je fles water delen of een praatje maken met iemand die toevallig naast je fietst. Met z’n allen lachen en dollen, maar wel met een gemeenschappelijk doel: die eindstreep halen. En op het finishfeest een arm om je vriendin slaan en samen het glas heffen op een fantastische dag.

Fietsen en genieten, daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride
Of je nou vriendinnen, zussen moeder, dochter, buurvrouwen of collega’s van elkaar bent; wie, wat of hoe oud je bent speelt geen rol en iedereen kan meedoen! Fietsen en genieten, daar draait het om tijdens de Ladies Ride. En ik weet zeker dat al die duizenden vrouwen die al eens hebben meegedaan, er net zo over denken.
Omdat we in 2014 10 jaar bestaan, maken we er natuurlijk een extra feestelijke editie van. Zo hebben we een speciale jubileumaanbieding waarbij je nu maar € 10,- aan inschrijfgeld hoeft te betalen als je je voor maart 2014 aanmeldt. Daarnaast is de organisatie druk bezig om er een hele speciale en vooral feestelijke Leontien Ladies Ride van te maken.
Reden genoeg om ook eens – of nog eens – op te stappen? Ik nodig je van harte uit en beloof één ding: je krijgt er geen spijt van!

Groetjes, Leontien

Leontien Ladies Ride in het kort:
• Fietstoertocht voor vrouwen van alle leeftijden
• Voor elk soort fiets
• Keuze uit twee afstanden: 30 km en 50 km, op de dag zelf te bepalen
• Met eigen fiets of op een huurfiets
• Uitstekende bewegwijzering
• Gezellige en gezonde rustpunten met sanitaire voorzieningen
• Slotfeest bij terugkeer
• Prijsuitreiking voor o.a. meest kleurrijkste deelneemster
• Kosten: € 10,00 p.p. 10 jarig jubileumaanbieding (geldig t/m maart 2014) Voor dat bedrag krijgt iedere deelneemster een C&A Biokatoen Leontien Ladies Ride T-shirt en een goodybag met allerlei verrassingen

Klik hier meer informatie.

Selecteer uw vakantie met onze vakantiezoeker:
Waar wilt u naar toe?
Wat voor soort vakantie?
Wanneer vertrekt u?
van
t/m