FietsBusvakantie 12 dagen Catalonië en Costa Brava

Vanaf:

Fietsen in Catalonië en langs de Costa Brava

Misschien denkt u meer aan volle stranden en zonaanbidders dan aan een ontspannen fietsvakantie wanneer u Costa Brava leest. Dat ligt voor de hand maar is niet helemaal waar want in dit gebied zijn prachtige fietstochten te maken. Deze fietstocht begint in de Garrotxa, een prachtig dichtbebost gebied in de uitlopers van de Pyreneeën met een door uitgedoofde vulkanen beheerst landschap. Vervolgens naar Gerona, de prachtige hoofdstad van dit gebied, en over de Via Verde, een fietspad aangelegd over het voormalige spoorlijntje van de Pyreneeën, bergafwaarts met prachtige panorama’s naar de Costa Brava.

Eenmaal aan de kust fietst u over rustige landweggetjes door oude middeleeuwse ommuurde stadjes zoals Pals, langs stille stranden, wijngebieden in de baai van Rosas en oude opgravingen zoals bij Empuries. Uw fietstocht eindigt in Figueras, bekend als woonplaats van de beroemde schilder Salvador Dali.

Liever vliegen?

U kunt deze fietsvakantie ook de heen- en terugreis per vliegtuig maken. U vliegt dan op dag 2 met Ryanair heen naar Girona en op Dag 10 terug vanaf Girona. Uw eigen fiets kan gewoon met de touringcar mee mits u deze van te voren naar een van de opstapplaatsen brengt.


Googlemaps wordt geladen
Selecteer uw vakantie met onze vakantiezoeker:
Waar wilt u naar toe?
Wat voor soort vakantie?
Wanneer vertrekt u?
van
t/m